Проблеми з НСЗУ на Сумщині: депутати знову рятують стоматкабінет Садівської громади

Возможно, это изображение (в помещении)

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав Володимир Балицький:

“І знову повертаємося до теми стоматологічного обслуговування жителів Садівської громади. У зв’язку із затриманням процедури одержання ліцензії від НСЗУ на надання населенню Садівської ОТГ стоматологічних послуг, та враховуючи численні звернення жителів громади (в т.ч. і депутатське звернення на сесії, депутата від округу √1 Скляренко Ю.І.), ми спільно із Садівським сільським головою Крючковим І.О. звернулися з до Директора нашої КЦРЛ, депутата обласної ради Поцелуєва В.І., з проханням знайти можливість вирішення питання надання послуг жителям ОТГ районною лікарнею та передачі у власність нашої громади стоматологічного обладнання яке знаходиться на балансі районної лікарні.

Читати також: У Сумах дівчина хоче подати до суду на патрульного, який її збив

По результатам перемовин повідомляю: Володимир Іванович видав наказ (див. фото) про зарахування до штату КЦРЛ наших стоматологів і вже з 09.02 у Садівській амбулаторії відновлює роботу стоматолог Дудка Д.Ю, а у Низах з 03.02.- стоматолог ДмитрашІ.В.

Возможно, это изображение (‎текст «‎لها комунальне некомерцйне пидприемство <<сумська центральна районна клнчна лкарня>> сумськой районно" ради сумськой област 02.02.2021 наказ 3 особового складу №9-K 1.прийняти: 1.2. дмитраша ігоря ладиславовича на 0.5 посади лкаря стоматолога полклнки 03.02.2021 p. посадовим окладом зг°дно штатного розпису. пидстава: заява дмитраша I.B. (зовн.сум.) 1.3. дудку дмитра юрйовича на 0.5 посади лкаря стоматолога полклинки 3 09.02.2021 посадовим окладом згдно штатного розпису. педстава: заява дудки д.ю. (зовн.сум.) директор 1981498 володимир поцелуев‎»‎)

А також до Сумської райради направлено звернення про передачу у власність нашої громади стоматологічного обладнання. До речі, стоматустановка села Сад була придбана саме за моєю ініціативою підтриманою колишнім головою РДА Геннадієм Дорошенком” – написав В. Балицький

Нет описания фото.

Нагадаємо, що раніше вже відновлювали роботу кабінету Доступний для людей стоматкабінет в с.Сад буде працювати

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *