Проведення незаконних касових операцій з валютою. На Сумщині судитимуть працівницю банку

Слідчим відділом Сумського РУП ГУНП в області спільно з відділом протидії кіберзлочинам у Сумській області, під процесуальним керівництвом Сумської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт відносно працівниці одного з банків.

Поліцією встановлено, що 34-річна співробітниця банківської установи, своїми умисними діями порушила визначений порядок здійснення касових операцій у національній та іноземній валюті. Знаходячись на робочому місці вона проводила банківські операцій без присутності клієнтів та підробляла підписи на документах на переказ коштів. У такій спосіб було здійснено 16 незаконних транзакцій на суму 550 тисяч гривень.

Читати також: Обещания власти и дорожные войны: улица Харьковская, Пр.Лушпы, автодорога «Недригайлов-Козельное» не увидят ремонта?

Правопорушниці, згідно з ч. 1,2 ст. 200 «Незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їх виготовлення» Кримінального кодексу України, може загрожувати штраф від п’яти до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Правоохоронці завершили досудове слідство та скерували обвинувальний акт до суду.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *