Психонув: у Сумах чоловік підпалив авто своєї колишньої (відео)

Сьогодні вночі в одному із дворів міста камера зафіксувала, як водій «BMW X5» дістав горючу рідину із заднього сидіння авто та облив нею «Mazda 3» по всьому периметру. Далі підпалив авто і швидко зник. «Mazda» зайнялася за секунди.

“На проспекті Михайла Лушпи автомобіль зайнявся полум’ям“, — таке повідомлення отримали патрульні після опівночі.

За лічені хвилини охоронці порядку були вже на місці та встановлювали ймовірних очевидців та власників авто, що стояли поруч, аби не допустити і їх загоряння. Під час огляду місця події, поліцейські виявили камеру відеоспостереження, яка була розміщена на будинку.

Один із мешканців надав відеозапис, щоби патрульні змогли швидко встановити ймовірного злочинця. Відеокамера чітко зафільмувала чоловіка, який неквапливо під’їхав на автомобілі BMW, дістав каністру, облив легковик рідиною та підпалив. Після цього він місце події залишив. Власниця автомобіля Mazda, 32-річна жінка, впізнала в зловмисникові свого колишнього чоловіка. Тож, не гаючи ані хвилини, патрульні поїхали до місця його мешкання. Біля паркану інспектори виявили позашляховик BMW, а вже за кілька хвилин і самого 35-річного водія. Надалі інспектори його затримали та викликали слідчо-оперативну групу.

Збіткові КП Сум і солідна зарплата директорів. Як так? [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/zbitkovi-kp-sum-i-solidna-zarplata-direktoriv-jak-tak/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Про подробиці інциденту розповіла у Фейсбуці прессекретар прокурора Сумської області Наталя Науменко.

«У такий спосіб чоловік вирішив помститись вже колишній дружині. Згоріла її автівка і та, що стояла поруч. 34-річний чоловік затриманий у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 194 КК України – умисне знищення або пошкодження майна, вчинене загальнонебезпечним способом. За скоєне йому загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі», – повідомила прессекретар.

Ковпаківський районний суд обрав запобіжний захід чоловіку, що 7 лютого підпалив автівку колишній дружині. Два місяці він буде під нічним домашнім арештом з 22:00 по 7:00.

Про це  повідомила речниця суду Вікторія Сиріцина, передає Суспільне.

Прокуратура просила для чоловіка тримання під вартою. За клопотанням адвоката підозрюваного засідання було закритим. Сам підозрюваний його підтримав, аргументуючи так:

«Я просто на камеру не буду розмовляти, я соглашусь з усім та і все. А так я обрисую вам ситуацію, щоб ви для себе розуміли, як».

Збіткові КП Сум і солідна зарплата директорів. Як так? [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/zbitkovi-kp-sum-i-solidna-zarplata-direktoriv-jak-tak/” target=”blank” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує позбавлення волі від 3-х до 10 років.

 

regionews.sumy

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *