Росія заявила про атаку на аеродром у Курській області

Росія заявила про атаку на аеродром у Курській області

У ніч на 6 грудня безпілотник атакував аеродром, розташований у Курській області Росії, внаслідок чого спалахнув нафтонакопичувач.

Про це заявив губернатор регіону Роман Старовойт.

“Внаслідок атаки безпілотника в районі курського аеродрому спалахнув нафтонакопичувач”, — написав він на своєму Telegram-каналі.

За словами Старовойта, постраждалих унаслідок немає.

“Пожежа локалізується. Усі спецслужби працюють на місці”, — додав губернатор.

Що відомо

  • 5 грудня російські ЗМІ повідомили, що у Росії невідомий безпілотник впав на літаки на аеродромі Саратовської області. Крім того, на аеродромі у Рязанській області вибухнув бензовоз, три людини загинули. Губернатор Саратовської області Роман Бусаргін після новин про вибух безпілотника на аеродромі заявив, що “підстав для занепокоєння немає”.
  • Речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі каналу Freeдом зазначив, що “сталися “хлопки”, які все частіше на території Росії відбуваються”. Але “як би ворог не хотів — ми ще нічого не починали”, додав він.
  • Увечері 5 грудня Міністерство оборони Росії офіційно прокоментувало вибухи на російських аеродромах в Енгельсі та Рязані. Там заявили, що ударів завдав “київський режим”. Також МО РФ підтвердило загибель трьох та поранення чотирьох російських військових унаслідок інциденту поблизу Рязані.
  • Андрій Юсов, речник Головного управління розвідки Міноборони України, у коментарі зазначив, що усе що відбувається на території держави-агресора — “це відповідальність держави-агресора”.

suspilne

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *