Росіяни випустили понад 100 снарядів по Сумщині: пошкоджено житлові будинки

Російська окупаційна армія протягом останньої доби, 28 лютого, обстріляла 7 територіальних громад Сумської області та поцілила по житлових будинках.

Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація у офіційному Telegram-каналі.

“Протягом дня росіяни здійснили обстріли 7 територіальних громад області: Білопільської, Новослобідської, Середино-Будської, Краснопільської, Есманської, Великописарівської. Було зафіксовано 106 прильотів”, – йдеться у повідомленні.

О 14:41 по Олександрівці Великописарівської громади ворог завдав удару за допомогою БПЛА: скинув на приватний житловий будинок два вибухові снаряди типу ВОГ.

З 15:55 до 16:35 у селі Старікове Шалигинської громади був мінометний обстріл: пошкоджені 4 житлові будинки, один з яких зруйнований повністю, в інших – побиті вікна та пошкоджені уламками стіни.

“Білопільська громада: зранку, з 08.35 ворог гатив з міномету − 5 прильотів. Обстріл громади продовжився після 10.00 − 8 прильотів по двох населених пунктах громади, об 11.05 − ще три. Після 12.00 було зафіксовано 12 пострілів, можливо АГС, а також 6 мін по населеному пункту громади. Також по Білопільській громаді з 15.50 був обстріл із САУ − 28 прильотів. А о 17.00 з ворожого БПЛА було скинуто три вибухові снаряди типу ВОГ”, – розповіли у ОВА.

По Новослобідській, Середино-Будській, Краснопільській та Есманській громаді ворог стріляв з мінометів та артилерії. Тут обійшлося без наслідків.

Ніч на Сумщині минула без обстрілів.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *