Розбірки у стилі 90-х: У селищі на Сумщині обстріляли будинок (фото)

Подія сталася у селиці Перемога на Білопільщині. Невідомі особи обстріляли будинок подружжя з вогнепальної зброї, імовірно – з напівавтоматичної мисливської рушниці, пише bilopillia.city.

Як розповіла мешканка будинку Катерина, вечір 30 серпня був звичайним і спокійним, як і завжди. Родина повечеряла, вклала спати своїх двох своїх діток, трьох і п’яти років. Згодом і самі вони з чоловіком лягли відпочивати.

Якщо придивитися, можна побачити на фото пошкоджені пострілами стіни будинку.

– О пів на другу ночі ми прокинулися від гучних звуків, що лунали з вулиці, – розповідає Катерина. – І скоро зрозуміли, що по нашому будинку стріляють. Найстрашніше те, що влучити могли по вікнах кімнати, де спали наші діти. Вони дуже злякалися, також прокинулися… Ми з чоловіком одразу викликали поліцію.

 Читати також: У Сумах розшукують безвісти зниклу жінку

Крім того, оскільки вночі було темно, то вже на ранок у дворі свого будинку чоловік побачив цеглину з прикріпленим до неї папірцем із певними вимогами. Тож можу сказати з упевненістю, що цей обстріл був нічим іншим, як погрозою.

Гільзи, виявлені біля будинку

Як повідомили у відділі комунікації поліції Сумської області, на даний час у поліції відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 Кримінального кодексу України «Погроза вбивством».

Наразі триває досудове розслідування, правоохоронці проводять ряд експертиз та з’ясовують усі деталі справи.

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *