Самогубства на Сумщині: невже нічого не можна змінити?

15 січня на території домогосподарства за місцем проживання покінчив життя самогубством через повішення 30-річний сумчанин. Цього ж дня в гаражному приміщенні аналогічним способом пішов з життя 39-річний житель обласного центру.

Мера Сум судитимуть за відсутність євродворів… (відео) [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/news/mera-sum-suditimut-za-vidsutnist-ievrodvoriv/” size=”4″]ЧИТАТИ [/su_button]

За даними фактами розпочато кримінальні провадження у ч. 1 ст. 115, в рамках яких з’ясовуються причини і обставини події, повідомили  у відділі комунікації ГУНП в Сумській області.

З початку року на Сумщині зареєстровано вже 13 суїцидів (у минулому році на цю ж дату 8 випадків) – пише rama.com.ua

У нас багато говорять про проблеми. які пов’язані з насильством в сім’ї та торгівлею людьми … Але, чомусь, дуже мало приділяється роботі з людьми, які планують самогубство. 13 самогубств за 16 перших днів 2020 року. Ця проблема не нова, так як Україна давно в лідерах за кількістю самогубств.

Невже ж гранти всі закінчилися? Ну що ж, на наступному тижні ми повернемося до цього питання. Сподіваюся отримати коментарі від служб, департаментів та громадських організацій. Яка робота проводиться в області для того, щоб змінити сумну статистику в кращу сторону?

Хтось бажає висловитися на цю тему пишемо сюди sumy.press@ukr.net

або залишайте коментарі під публікацією на сайті.

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *