СБУ на Сумщині повідомила про підозру черговому прибічнику збройної агресії проти України

Нет описания фото.

Слідчі Служби безпеки України повідомили про підозру прибічнику окупантів, який виправдовував дії військовослужбовців рф та учасників незаконних збройних формувань псевдореспублік “ДНР/ЛНР”.За даними досудового слідства, житель Путивля під час повномасштабного вторгнення на територію України підтримував злочинні дії військовослужбовців рф та бойовиків т.зв. “ДНР/ЛНР”.

Рашистські фейки про начебто визвольну місію окупантів зловмисник поширював серед своїх знайомих в Україні та росії, використовуючи популярну соцмережу.

Возможно, это изображение 1 человек и в помещении

У ході санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили мобільні телефони, які містять докази протиправної діяльності, а також “георгіївські стрічки” та речі із символікою країни-агресора.

Прибічнику збройної агресії росії повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.

Возможно, это изображение 1 человек и в помещении

Блокували протиправну діяльність ворожого пропагандиста співробітники Управління Служби безпеки України в Сумській області за процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *