Шість місяців потому: в Сумах на жадібності погорів злочинець

Ще влітку минулого року на жителя обласного центру був скоєний розбійний напад. Заходи, спрямовані на розшук зловмисника, тривали майже півроку. Поліцейські вирахували нападника через відібраний у потерпілого мобільний. Наразі підозрюваний затриманий і знаходиться під вартою.

Наприкінці липня до поліції звернувся 32-річний сумчанин та повідомив, що став жертвою нападу. Близько першої ночі у центральному міському парку на нього напав невідомий юнак і відібрав дорогий сенсорний телефон, наручний годинник, срібний ланцюжок, банківську картку та ключі від квартири.

Не вірю своїм очам: у 2020 році в Сумах відремонтують дорогу по вул Харківська [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/ne-virju-svoim-ocham-u-2020-roci-v-sumah-vidremontujut-dorogu-po-vul-harkivska/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Поліція по даному факту відкрила кримінальне провадження, в рамках якого розпочала розшукові заходи, спрямовані на пошук зловмисника. Викрили останнього завдяки мобільному телефону потерпілого – викрадений смартфон «засвітився» у Києві. Поліцейські знайшли нового власника, вилучили апарат та дізналися, хто й коли привіз його з Сум.

Зловмисником, який зважився на розбійний напад, виявився 19-річний житель обласного центру. Юнак раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки з автомобілів, і, на момент скоєння чергового злочину знаходився під судом. Сьогодні йому суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За скоєння злочину, передбаченого ч.1 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

А якби не телефон … Якщо так піде і далі, то більшість дрібних pозбійників самі все зроблять для того, щоб опинитися за гратами.

Так скільки ще чекати, щоб з прилавків магазинів у Сумах прибрали фальсифікат?

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *