Смертельна ДТП: під Сумами п’яний водій врізався у дерево

Возможно, это изображение 1 человек, автомобиль и на открытом воздухе

Водій легковика допустив зіткнення з деревом, в результаті чого пасажирка померла на місці події, а він сам отримав тілесні ушкодження.

Вчора близько 18:00 години до Сумського районного управління поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду між селами Нижнє Піщане та Зелений Гай. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Як попередньо встановили поліцейські, 29-річний водій автомобіля «Opel Insignia», рухаючись лісовою ділянкою дороги, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та допустив зіткнення з деревом. В результаті пригоди 32-річна пасажирка від отриманих травм загинула на місці події, а сам керманич отримав тілесні ушкодження.

Возможно, это изображение 3 человека, автомобиль и на открытом воздухе

За попередніми даними, на момент дорожньо-транспортної пригоди водій перебував з ознаками алкогольного сп’яніння. Правоохоронці затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, а транспортний засіб помістили на штраф-майданчик.

За даним фактом слідчі вже відкрили кримінальне провадження за статтею 286-1 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння», у ході якого будуть детально встановлювати причини та обставини автопригоди.

Відділ комунікації поліції Сумською області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *