Співробітникам СБУ в Сумській області нагадали про необхідність дотримання ПДР

Вчора, 8 січня, до нас звернулася сумчанка Ірина (ім’я змінено), яка попросила втрутитись в ситуацію, яка склалася біля її будинку.

«У меня такой вопрос. Я живу по ул. О.Береста,5. Это как раз напротив СБУ. Суть проблемы в том, что пешеходный переход всегда заставлен машинами сотрудников, не взирая на знак. Из-за этого увидеть едущую машину можно уже только тогда, когда находишься на проезжей части. Не раз была свидетелем и участником ситуаций, когда проезжающие машины и пешеходы друг друга не видят и это реально опасно т.к. напротив школа и бегает много детворы» – написала сумчанка.

На доказ своїх слів, Ірина надала фото, на якому видно, що машини, по обидва боки дороги, стоять просто на пішохідному переході.

Ми звернулися до СБУ, де виклали суть ситуації. До того ж, була ймовірність, що це не транспорт їх співробітників, а самих же мешканців, принаймні мова про ті авто, які стоять не біля управління. У службі безпеки нам відповіли, що: «Співробітникам наголошено на необхідності неухильного дотримання правил дорожнього руху».

Десять років Viber: шахраї розвели співробітника Сумської колонії №116 [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/news/desjat-rokiv-viber-shahrai-rozveli-spivrobitnika-sumskoi-kolonii-116/” size=”4″]ЧИТАТИ [/su_button]

І дійсно, через 10 хвилин пішохідний перехід звільнили від авто.

Сьогодні, 9 січня, ми звернулися до Ірини і попросили її перевірити, чи не стоять машини на пішохідному переході. Виявилося що немає. Але фото було зроблено приблизно о 12:00. Тобто вже після того, як пішов сніг. І судячи по слідах на дорозі, вранці там автомобілі  стояли. До того ж, судячи з фото, водії стоять ближче, ніж 10 метрів до переходу.

Ми сподіваємося, що працівники СБУ будуть дбати не тільки про безпеку України а й про безпеку її громадян, надалі не порушуючи ПДР.

А всевидюче око сумчан буде пильно стежити за цим.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *