Стрілянина в Сумах: сьогодні алкоголь, емоції та рушниця, завтра – вирок…

На щастя ніхто з мешканців будинку не постраждав. На затримання порушника , який втік на автівці з місця події, були зорієнтовані наряди поліції, які несли службу в місті. Зупинили його неподалік власного будинку. Чоловік мав при собі мисливську рушницю та перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Про те, що біля її двору зять стріляє з рушниці вчора налінію «102» телефоном повідомила 84-річна жителька обласного центру . На місце події негайно були направлені екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група Сумського відділу. По при їзду правоохоронців з’ясувалось, що порушник з місця пригоди втік. Оглянувши будинок, поліцейські виявили пошкоджене пострілами пластикове вікно заявниці. Сама жінка пояснила, що мешкає в будинку разом із сином. Ввечері до них приїхав чоловік доньки. При собі мав рушницю. Був збуджений. До того ж перебував у стані алкогольного сп’яніння. Пояснив , що шукає дружину, а потім влаштував сварку.

Чи знизять у Сумах тариф на опалення? [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/news/chi-znizjat-u-sumah-tarif-na-opalennja/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

« Син заявниці, який в цей час був дома, попросив його за двері, пояснивши, що сестри не має  – говорить Тетяна Якименко, в.о. начальника Сумського відділу поліції, – це чоловіка дуже розлютило. Він почав   погрожувати тещі і зробив декілька пострілів з рушниці в повітря та в напрямку її будинку. Після чого поїхав. Розуміючи, що п’яний чоловік за кермом та ще із зброєю створює реальну небезпеку жителям міста, на його затримання були зорієнтовані екіпажі патрульної поліції, ТОР, відповідні наряди реагування . На території Сум та району був введений оперативний план « Перехват».

Вжитими заходами вже за півгодини порушника затримали і доставили до Сумського відділу поліції. Той перебував у стані алкогольного сп’яніння і поводив себе зухвало.

По даному факту в поліції вже відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України « Хуліганство». Затриманому загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *