Стріляв посеред вулиці: На Охтирщині правоохоронці повідомили про підозру чоловіку

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зловмисник влаштував у середмісті стрілянину. Хуліганські дії одразу були припинені співробітниками поліції.

У ході досудового розслідування було встановлено, що 48-річний місцевий мешканець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на одній з центральних вулиць міста дістав із свого рюкзака револьвер для відстрілу патронів Флобер та безпричинно здійснив декілька пострілів у повітря. Тим самим грубо порушив громадський порядок.

Після цього чоловік пішов далі по вулиці, тримаючи револьвер у руках. Однак, так гуляти зловмиснику вдалося не довго. Саме в цей час на вказаній вулиці проходив співробітник Охтирського районного відділу поліції, який перебував поза службою у цивільному одязі. А побачивши, що вказаний громадянин тримає револьвер в руках, підійшов до нього та вихопив з його рук зброю.

На щастя, від хуліганських дій зловмисника ніхто не постраждав.

На даний час слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили чоловіку про підозру за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство».

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *