Суд закрив справу стосовно заступника мера Сум: невинна

Сьогодні, 11 грудня, у Зарічному райсуді Сум відбулися дебати а адмінсправі стосовно заступниці мера Сум Альони Дмітрєвскої. Прокурор просив визнати її винною у неповідомлення про наявний  конфлікт інтересів і прийняття рішення в умовах такого конфлікту і просив накласти штраф у розмірі 6800 гривень.

Альона Дмітрєвская на фото праворуч

У Сумах обстежили аварійний міст. Влада ігнорує проблему… [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/u-sumah-obstezhili-avarijnij-mist-vlada-ignoruie-problemu/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Альона Дмітрєвская свою вину не визнала. За її словами, повідомляла про конфлікт в усній формі та просила провадження закрити. Суд справу закрив у зв’язку з відсутністю у діях чиновниці складу адміністративного правопорушення.

Нагадаємо: відповідно до інформації НАЗК, Альона Дмітрєвская, виконуючи повноваження голови тимчасової комісії з розгляду звернень Жуплєва А.В., Рак Т.Є., Лебединець Н.М., Лєбєдєвої Н.Д., Пермінова С.І., Рак К.В., Чехановської І.С., не повідомила про наявність у неї реального конфлікту інтересів, що виник при розгляді звернення Жуплєва А.В., у якому заявник, зокрема, скаржився на противоправні дії самої Дмітрєвскої Альони, та в умовах реального конфлікту інтересів взяла участь у підготовці акта перевірки комісії.

sumy.today

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *