Сумчани зловили шкуродера, який намагався вбити собаку

Сумчани не дали чоловікові вбити собаку, скрутили його та викликали поліцію. Про це на своїй сторінці в фейсбук написав сумчанин Сергій Чиж. Ми вже звернулися в поліцію за коментарем по цій ситуації. (Відповідь в кінці публікації)

“Сегодня, я и ещё один неравнодушный сумчанин, стали свидетелем того, как живодёр посреди дня пытаться убить собаку. При попытке его обезвредить, это «существо» оказывало нам отчаянное сопротивление! По приезду полиции живодёр заметно приутих, а собака пришла в себя, лизала нам руки и виляла хвостом… потом появилась и её хозяйка, стало известно, что это вторая собака, а первой повезло и она от него убежала… Во время съемки видео, у меня разрядился телефон, я оставил свой номер полиции и ушёл на работу! Что было дальше с тем «существом», не знаю…”-написав сумчанин.

https://www.facebook.com/100008069074192/videos/2597997460479198/

Депутатів у Верховній Pаді буде менше. Хто не голосував? [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/news/deputativ-u-verhovnij-radi-bude-menshe-hto-ne-golosuvav/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2597997557145855&id=100008069074192

У поліції нам пояснили наступне. За словами затриманого, знайома йому жінка підійшла до нього з пропозицією заробити. Озвучила прохання «Визволи мене від двох собак». Як стверджує чоловік, одну собаку він відпустив, а другу намагався задушити. У цей момент його побачив сумчанин Сергій … Правоохоронці розшукали жінку. Та підтвердила, що звернулася до нього, але заперечує, що мова йшла про вбивство тварин. Вона нібито хотіла, щоб він просто їх кудись завіз. В даний час збираються матеріали, після чого буде прийматися рішення про ступінь по відповідальності. Собаки живі!

3 коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *