Суми залишилися в “помаранчевій” зоні

Сьогодні, 10 вересня, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З 00 годин 00 хвилин 14 вересня почне діяти нове епідемічне зонування.

Так, Суми відноситимуться до «помаранчевої» зони. Міста Конотоп, Лебедин та Ромни, Білопільський, Кролевецький, Недригайлівський, Середино-Будський, Сумський та Тростянецький райони Сумської області входимуть до «жовтої» зони.

Зауважимо, що за новим епідемічним зонуванням столиця України також стане «помаранчевою».

Нагадаємо, що

  • у «зеленій» зоні діють мінімальні обмеження: обов’язкова маска в приміщеннях і громадському транспорті; робота кінотеатрів із заповнюваністю 50%; проведення масових заходів із обмеженням на одну людину на 5 квадратних метрів; і перевезення пасажирів тільки на сидячих місцях.
  • у «жовтій» зоні діють усі обмеження «зеленої», а також заборона відвідування установ соцзахисту, де перебувають люди похилого віку.
  • у «помаранчевій» зоні діють усі обмеження «зеленої» та «жовтої» зон, а також заборона роботи хостелів, спортзалів, закладів культури, нічних клубів і обмеження масових заходів з розрахунку на одну людину на 20 квадратних метрів і не більше 100 людей.

debaty

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *