Сумська громада входить у новий рік без бюджету

Возможно, это изображение (1 человек и текст «прина дяденко 12 мин. умська громада уперше входить y новий piκ без бюджету. позачерговой cecii 30 грудня не буде. Tr перенесено на 17 счня 2022 року. звсно, що працювати по 1/12 для мсцевого самоврядування не в новинку. якщо не приймався державний бюджет yci громади до його прийняття жили на бюджет утримання в розмірі 1/12 вịд попереднього щомсячно. але прецедент вдсутност бюджету громади на 2022 piκ за умови затвердження державного, -дйсно уперше на моеϊ пам яTI. дочекаемося пояснень вi̇д мського голови олександр лисенко та голови бюджетной KOMİCİI CMP вадим акперов»)

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала депутат Сумської міськради Ірина Дяденко.

“Сумська громада уперше входить у новий рік без бюджету. Позачергової сесії 30 грудня не буде. Її перенесено на 17 січня 2022 року.

Звісно, що працювати по 1/12 для місцевого самоврядування не в новинку. Якщо не приймався державний бюджет – усі громади до його прийняття жили на бюджеті утримання в розмірі 1/12 від попереднього щомісячно.

Але прецедент відсутності бюджету громади на 2022 рік за умови затвердження Державного , – дійсно уперше на моєї пам’яті.

Дочекаємося пояснень від міського голови Олександр Лисенко та голови бюджетної комісії СМР Вадим Акперов“, -написала депутат СМР.

Слід також нагадати, що в Україні Верховна Рада вже ухвалила бюджет та й Сумська облрада розродилася з відповідним рішенням. Що ж заважає це зробити сумським “танцюристам” наразі невідомо. 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *