Сумське районне управління поліції очолив новий керівник

Сьогодні начальник ГУНП в Сумській області Сергій Чиж представив особовому складу Сумського районного управління поліції нового керівника підрозділу. Ним став полковник поліції Костянтин Лебідь.

Костянтину Лебідю 47 років. Має вищу юридичну освіту. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1992 році вступивши на навчання до Херсонського училища міліції. Після його закінчення почав працювати на посаді інспектора Карлівського районного відділу внутрішніх справ УМВС Полтавської області.

Довгий час працював у Карлівському РВВС, потім, на керівних посадах в ОВС міст Полтави, Чорнухи, Решетилівки, Карлівки Полтавської області. З 24 грудня призначений тимчасово виконуючим обов’язки начальника Сумського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Начальник ГУНП в Сумській області Сергій Чиж, побажав новому очільнику районного управління поліції та всьому великому колективу підрозділу наснаги та успіхів у роботі.


«Сумське районне управління поліції великий і потужний підрозділ. Завдання ваше, як нового керівника, і всього колективу, працювати для людей, щоб у кожному населеному пункті району, на кожній вулиці, площі, у кожному будинку, будь-яка людина могла почуватися захищеною від протиправних посягань на її життя, здоров’я, честь, гідність, майно. Вірю, це у вас вийде. А кращою оцінкою роботи поліції – буде вдячність громадян та їх довіра», – наголосив Сергій Чиж.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *