Сумські депутати виділили 18 млн допомоги для КП СМР “Електроавтотранс”

Сьогодні, 3 квітня, виконком Сумської міськради рекомендував депутатському корпусу внести зміни в програму розвитку міського пасажирського транспорту в Сумах на 2019-2021 роки, передбачивши в ній виділення фінансової допомоги для КП «Електроавтотранс» в сумі 18 млн. грн., а також – внести відповідні зміни в міськбюджет, виділивши зазначену суму.

14-річна Руслана Шурхно з Конотопу потребує нашої допомоги

Нагадаємо: перший раз виконком рекомендував депутатам виділити 11 млн. Грн., Але на сесії міськради 31 березня голосів для прийняття цього рішення не вистачило. Тепер же сума ще збільшилася. Начальник відділу транспорту Сергій Яковенко пояснив, що сума в 11 млн. Була розрахована на початковий термін карантину – з 17 березня по 3 квітня. Але в зв’язку з тим, що карантин продовжили, сума збільшилася до 18 млн. Грн. За словами С.Яковенко, цих грошей «Електроавтотрансу» має вистачити не тільки до кінця нинішнього карантину, а ще й на весь травень.

Після скандалу на Сумщині всі сумнівні біоматеріали відправлятимуть до Києва

Тільки що на сесії Сумської міськради депутати підтримали це рішення і проголосували за виділення «Електроавтотрансу» 18 млн. грн. фінансової допомоги.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *