Сумські нардепи проголосували: гральному бізнесу в Україні бути

Нардепи, які підняли собі зарплату в п’ять разів подбали і про те, де вони тепер будуть витрачати гроші! При цьому народні обранці зовсім не враховували думку більшості своїх виборців.

Верховна Рада України ухвалила у першому читанні законопроєкт, який запроваджує державне регулювання у сфері проведення азартних ігор, іншими словами легалізовує гральний бізнес в Україні. Документ підтримали більшістю голосів – 260 народних депутатів.

Від Сумщини «За» проголосували чотири із шести обранців:  Тетяна Рябуха, Ігор Василів, Максим Гузенко, Микола Задорожній. Ігор Молоток проголосував «Проти»,  Андрій Деркач не голосував.

Документ після доопрацювання передбачає заборону на ведення грального бізнесу в Україні юридичними особами країни-агресора. А також передбачає надходження до бюджету за перший рік майже 4 мільярди гривень. Зали гральних автоматів будуть лише в готелях категорії 3, 4, 5 зірок.

На Сумщині шахрай, представляючись головою ОТГ, розводить на гроші людей [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/region/na-sumshhini-shahraj-predstavljajuchis-golovoju-otg-rozvodit-na-groshi-ljudej/” size=”4″]ЧИТАТИ [/su_button]

Зазначимо, законопроєктом передбачається, що регулювати сферу азартних ігор буде спеціальний орган – Комісія з розвитку та регулювання азартних ігор, яка буде підпорядковуватися Кабміну. До компетенції комісії належить ліцензування організаторів азартних ігор, ведення відповідних реєстрів, встановлення вимог щодо сертифікації відповідного грального обладнання.

Недавні дії поліції, спрямовані на ліквідацію ігрового бізнесу в країні, але на тлі прийнятого депутатами рішення, наштовхують на думку про те, що хтось і з кимось таки домовився. Цікаво було б дізнатися ціну питання та скільки отримали (якщо отримали) наші обранці за голос?

sumypost.com

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *