Сумські патрульні по гарячих слідах розшукали та затримали грабіжників

14 квітня, близько 20 години 30 хвилин, патрульні отримали повідомлення про те, що двоє невідомих заволоділи мобільним телефоном заявника.

16-річний юнак розповів, що на вулиці Петропавлівській до нього підійшли двоє незнайомців, які почали ставити йому різні запитання. Після нетривалого спілкування вони відібрали в нього мобільний телефон та кинулися навтьоки. Поспілкувавшись із хлопцем інспектори отримали інформацію про прикмети невідомих та їх зовнішній вигляд.

Не гаючи часу, патрулі почали обстежувати прилеглу територію. І вже за деякий час, на вулиці Набережній річки Стрілки, вартові порядку побачили двох схожих за описом потерпілого чоловіків. Під час спілкування з охоронцями порядку обоє громадян помітно нервували. Провівши поверхневу перевірку, патрульні виявили в одного з них мобільний телефон, який належав заявнику.

Читати також:  Це не наше: покинуті отрутохімікати у Сумах залишаються просто неба два десятиліття

Патрульні викликали на місце подій слідчо-оперативну групу Сумського районного управління поліції. Наразі, відомо, що за цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний із насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) ККУ. Тривають слідчі дії.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *