Сумські поліцейські по «гарячих слідах» розкрили крадіжку із садового товариства

Учора на оперативну поліцейську лінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку з дачної ділянки, що знаходиться на території садового товариства «Фрунзенець» в Сумах.

Під час виїзду слідчо – оперативної групи Сумського районного управління поліції на виклик, до працівників поліції звернулися власники дачних ділянок та розповіли про те, що неподалік помітили двох підозрілих осіб, які вешталися територією товариства. А один з незнайомців ще й перелазив через паркан дачної ділянки.

Поліцейські, проаналізувавши маршрут руху невідомих, вирушили їм напереріз, і невдовзі й справді вийшли на чоловіків та зупинили їх.

Возможно, это изображение (в помещении)

Під час проведення поверхневої перевірки у одного з чоловіків працівники поліції виявили декілька ключів для відкриття господарчої будівлі, які напередодні було викрадено.

У розмові з правоохоронцями чоловік зізнався у скоєнні крадіжки з дачного будинку сумчанина. Кілька днів тому, потрапивши в середину чужого приміщення, зловмисник поцупив звідти насосну станцію, гідроакумулятор на 24 літри, блендер, настільний станок для обробки деревини та набір інструментів для каміну.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Наразі поліція перевіряє чоловіка та його приятеля на причетність до скоєння подібних злочинів на території міста Суми.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *