Сумські прикордонники затримали автомобіль, викрадений шість років тому в Італії

Нещодавно на пункт пропуску «Бачівськ», що в Глухівському районі на Сумщині, з Росії заїхав мікроавтобус «FIAT», за кілька хвилин перевірки у прикордонників спрацювала база даних: транспорт розшукує Інтерпол. З’ясувалося, що машину викрали ще в лютому 2014 року в Італії, за її кермом перебував громадянин Молдови, який і справді прямував з території Російської Федерації.

Як повідомив помічник начальника – керівник пресслужби Сумського прикордонного загону Роман Ткач, при поглибленому огляді з’ясувалося, що в мікроавтобуса 2009-го року випуску до того ж «перебитий» ідентифікаційний номер кузова. Тобто, автівка явно із кримінальним шлейфом.

Все для людей: На Сумщині закривають стоматкабінети

Прикордонники передали затриману техніку представникам Національної поліції, а водночас поінформували про виявлений факт підробки ідентифікаційного номера кузова у відповідний міжнародний підрозділ у Києві, підготували повідомлення про діяння, що суперечить законодавству і підпадає під статтю 290 Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за знищення, підробку чи заміну вузлів і агрегатів у транспортних засобах.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *