Сумських медиків і обслуговуючий персонал просять одягнути на рукав жовту пов’язку

Як ми вже повідомляли, сумські автомобілісти організувалися в активну групу HelpDoctorSumy, яка допомагає медикам дістатися до робочого місця.

https://www.facebook.com/groups/helpdoctor/

При цьому медиків, які їдуть на роботу, просять позначити себе жовтою пов’язкою на рукаві. Так проїжджаючі мимо автомобілісти, які беруть участь в акції, зможуть побачити, зупинитися і запропонувати допомогу.

До того ж, щоб виключити можливі дії шахраїв, які можуть скористатися «безкоштовним проїздом» медикам і обслуговуючому медустанови персоналу, видадуть спеціальні посвідчення, які в даний час вже знаходяться у друку.
Активіст Микола Савченко в бесіді з нами повідомив, що «Наши многие сотрудники живут в районе и других районных центрах области и приезжают на сутки! Вот здесь конечно будет проблема!».

На Сумщині замість білизни шиють захисні маски[su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/region/na-sumshhini-zamist-bilizni-shijut-zahisni-maski/”]ЧИТАТИ[/su_button]

Таким чином, ми звертаємося до автолюбителів, які мешкають в районі, можливо в інших містах області і які кожен день їздять на роботу в Суми, щоб вони не залишалися осторонь і приєдналися до акції. Для цього потрібно звернутися до адміністратора групи HelpDoctorSumy

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *