Сумського експрокурора, якого обвинувачували у хабарництві, хочуть призначити директором Котельні

Сумського експрокурора, якого обвинувачували у хабарництві, хочуть призначити директором Котельні

Йдеться про Котельню північного промислового вузла, яка подає опалення третині міста Суми. Як стало відомо Суми.Тудей з власних джерел, найближчим часом у товариства “Котельня північного промислового вузла” зміниться керівник. Замість чинної директорки Ірини Рибальченко планують призначити Олександра Резніка.
Цю інформацію нашим журналістам підтвердили і на самому підприємстві.

Останнього Сумська обласна прокуратура обвинувачувала у тому, що, працюючи в органах прокуратури упродовж 2017-го року, пан Резнік вимагав від підприємця щомісячні хабарі по 10 тис грн за нереагування на можливі порушення закону під час діяльності пилорами в селі Хотінь Сумського району.

Місяць тому, 12 листопада 2021 року, суддя Ковпаківського районного суду міста Суми Галина Корольова виправдала експрокурора Резніка, однак цей вирок ще не набрав законної сили, бо на нього було подано апеляцію.

Що цікаво, за ПІБ Резнік Олександр Миколайович у реєстрі судових рішень за цей рік зустрічається багато справ, де Олександр Резнік виступав представником “Сумського НВО” у справах про стягнення боргів за послуги ЖКГ.

reznik_nvo.png

Крім того, ми знайшли справу, у якій самого Олександра Резніка представляв Кирило Мошкін — теж колишній прокурор, а нині директор ТОВ “Сумське НВО”.reznik_moshkin.png

Нагадаємо, ТОВ Сумське НВО і ТОВ КППВ мають кінцевого бенефіціара — Лук’яненка Володимира Матвійовича. А про те, чому споживачі Котельні північного промислового вузла вже кілька років поспіль не отримують вчасно тепло — дивіться у програмі журналістських розслідувань “Під прицілом”.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *