Сумську центральну міську клінічну лікарню визнали стовідсотково точною у проведенні досліджень

Клініко-діагностична лабораторія КНП «Центральна міська клінічна лікарня» отримала сертифікат про участь у раунді 14-Б Програми перевірки професійного рівня (МПР) «Клінічна біохімія в клінічній лабораторній діагностиці».

Провайдером перевірки професійного рівня виступив Український Референс-центр з клінічної лабораторної діагностики та метрології НДСЛ «Охматдит», виконавцем технічної експертизи – ДП «Укрметртестстандарт».

Так, загальна оцінка точності результатів вимірювання за підсумками проходження раунду сумською лікарнею становила 100% задовільних результатів (з 25 виміряних аналітів).

Читати також: Завдяки небайдужим громадянам поліція на Сумщині знайшла зниклого пенсіонера

Успіхом медики клініко-діагностичної лабораторії КНП «Центральна міська клінічна лікарня» завдячують сучасному обладнанню та автоматичним аналізаторам, які дають можливість максимально швидко (виключаючи людський фактор) отримати результат. Крім того, дана лабораторія одна з небагатьох у місті, яка має інформативну автоматичну та напівавтоматичну апаратуру провідних компаній (Roche Diagnostics).

Для діагностики також використовуються якісні реагенти, контрольний матеріал та тест-системи відомих світових виробників (Швейцарія), що відповідають міжнародним стандартам, умовам GMP, пройшли реєстрацію МОЗ України, і дають змогу проводити широкий спектр лабораторних досліджень.

Сайт СМР

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *