Тамара Іщенко: Спільно з підприємцями вибудовуємо комплекс заходів з відповідного утримання належних їм зупинок громадського транспорту

Під головуванням заступника міського голови Тамари ІЩЕНКО відбулась нарада з суб’єктами господарювання, на якій обговорювались питання утримання в належному санітарному стані зупинок громадського транспорту, за які відповідальні підприємці.

Тамара Іщенко зауважила, що метою зустрічі є реалізація державної і місцевої політики в сфері благоустрою. Так, заступник міського голови та начальник управління «Інспекція з благоустрою міста Суми»  нагадали суб’єктам господарювання вимоги до здійснення та утримання зупинок громадського транспорту в належному санітарному стані у зимовий період.

На нараді були присутні 20 осіб, суб’єктів господарювання на утриманні яких перебувають 48 зупинок громадського транспорту.

Заступник міського голови наголосила на необхідності тісної комунікації між владою, комунальними підприємствами, суб’єктами господарювання щоб створити для людей комфортне, безпечне життєве середовище, упередити травмування.

Читати також: На Сумщині просять допомоги в розшуку викраденого авто

«Містяни повинні відчувати щоденну турботу про себе у всьому. Нам необхідно побудувати відносини на взаєморозумінні і проводити роботу таким чином, аби той об’єкт, який знаходиться на утриманні підприємств чи підприємців, був у належному стані, – звернулась до присутніх на нараді Тамара Іщенко. – Особливо звертаю вашу увагу на проведення робіт в період надзвичайних ситуацій, а саме вчасному прибиранні снігу, ожеледі та посипанні зупинок протиожеледною сумішшю».

У відповідності до рішення міської ради «Про затвердження правил благоустрою міста Суми» підприємства, установи та організації, фізичні особи, балансоутримувачі, власники та орендарі зупинок громадського транспорту зобов’язані проводити роботу з прибирання снігу та льоду на зупинках з настанням випадання снігу, не допускати формування снігових валів на зупинках, зібрані сніг та лід необхідно щоденно вивозити на відведені для цього ділянки.

Озвучені підприємцями під час наради питання були зафіксовані та в подальшому будуть опрацьовані профільними структурними підрозділами та відповідальними особами.

Нагадаємо також, що КП “Шляхрембуд” СМР виграло тендер на утримання зупинок у м.Суми. Але слід зазначити, що не всі зупинки обслуговує підприємство, так як є і ті, що утримують приватні підприємці. 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *