Троє мешканців Сумщини постануть перед судом за зберігання наркотиків

Жителі Сум, Краснопілля та Білопільського району, яких викрила поліція у зберіганні наркотиків, тепер будуть відповідати згідно Кримінального кодексу України.

Так, наркотичне «зілля» правоохоронці вилучили у двох жителів обласного центру. Перший, 38-річний сумчанин, мав при собі згорток з марихуаною. Другий, 28-річний чоловік, носив у своїй кишені «дозу» амфетаміну.

Ще двоє чоловіків, у яких при поверхневій перевірці знайшли марихуану, були викриті правоохоронцями в Краснопіллі та Білопільському районі.

Все вилучене поліцейські направили на експертне дослідження, за результатами якого будуть прийняті відповідні процесуальні рішення.

У Сумах знову підпалили очерет на озері Чеха (фото)

Що стосується самих зловмисників, то слідчі кваліфікували їх дії відповідно до ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *