Троє військових загинули у вогні, один з Сумщини

22 лютого, під час завершення робіт по розборці конструкції бліндажу після пожежі, що виникла близько 4 години ранку 20 лютого в одному із підрозділів бригади, виявлено тіла двох військовослужбовців, які  перебували в бліндажі під час пожежі, – пише vsisumy, посилаючись на 58-му окрему мотопіхотну бригаду ім. гетьмана Івана Виговського
Ідентифікацію тіл буде проведено після ДНК експертизи.
Третій військовослужбовець, який отримав 90% опіків тіла, був евакуйований до опікового центру, де, на жаль, сьогодні від отриманих травм помер.
За даним фактом проводиться перевірка військовою службою правопорядку ЗС України та внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Командування бригади та весь особовий склад висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблих захисників України, пишуть vsisumy 

Стало відомо, що один із загиблих військових у пожежі, яка сталась 20 лютого у бліндажі на Донбасі, родом з Лебедина Сумської області. Про це повідомила прес-офіцер 58-ї окремої мотопіхотної бригади Аліна Чередник. Інші двоє загиблих, попередньо, з Рівного та Кременчука, повідомили Суспільному у 58-й бригаді.

За словами Аліни Чередник, військовий з Лебедина Михайло Капран помер у шпиталі в Харкові. Його евакуювали туди з опіками 90%. Тіла ще двох військових мають індентифікувати. Попередньо, вони з Рівного та Кременчука Полтавської області. За її словами, Михайла Капрана поховають в Лебедині 24 лютого. Йому було 34 роки, повідомили в Оперативному командуванні “Північ”.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *