У ДТП на Сумщині постраждав 14-річний підліток (ФОТО)

Конотопські правоохоронці з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди, у якій постраждав 14-річний підліток (ФОТО)

Подія сталася сьогодні, близько 13:00, у Конотопі, на перехресті вулиць Тургенєва та Деповської. Будучи за кермом мотоцикла, 14-річний підліток допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2110. І в результаті з травмами голови, переломом ключиці та рваними ранами ноги був доставлений до місцевої лікарні.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група поліції. правоохоронці припускають, що імовірною причиною ДТП могло стати порушення правил дорожнього руху мотоциклістом, який не впевнися у безпечності маневру під час обгону легковика. Поліцейські перевіряють і хлопця, і 19-річного водія «вазівки» на наявність алкоголю в крові.


Транспортні засоби вилучені та поміщені на спецмайданчик Конотопського відділу поліції.
Слідчі за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за
ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху) та розпочали досудове розслідування.

Злочинна організація незаконно збула чотири тонни пороху з казенного підприємства


Правоохоронці знову застерігають водіїв бути гранично пильними та дисциплінованими на дорозі та суворо дотримуватися Правил дорожнього руху. І закликають власників мототранспорту не допускати, аби за кермо сідали діти та підлітки. Громадяни мають знати, що кермувати мотобайками можуть тільки ті особи, хто досяг 16-річного віку, пройшов навчання та має права на керування транспортним засобом відповідної категорії.
Будьте уважні та обачні, і пам‘ятайте, що дорога не пробачає легковажності та недбалості!

Відділ комунікації поліції Сумської області

Tags:

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *