У Конотопі відбулося збройне пограбування (відео)

Відео та фото розмістив у Фейсбуці Ігор Жернов. “Сегодня (16 березня), в 15-50 случилось вооружённое нападение на магазин”Мясной” на Вороцова, при посетителях подробности из официальных источников…цена нашего равнодушия, было достаточно времени выйти и позвать на помощь….”

Читати також: Сумські поліцейські розшукали безвісти зниклу Олександру Бровко

Як ми дізналися, ситуація дійсно мала місце. Злочинець 1994 року народження встановлений і затриманий. Украдене у нього вилучено. Відкрито кримінальне провадження.

Коментар поліції 

Подія сталась в Конотопі. Там невідомий чоловік зайшов до одного із продуктових магазинів і, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, заволодів виручкою у сумі 3800 гривень та пішов геть.

May be an image of у приміщенні

Проте довго розгулювати після скоєного йому не довелося – менше ніж за годину його викрили та затримали працівники поліції. Повідомлення про злочин до чергової частини Конотопського районного відділу поліції надійшло вчора близько 16.00 від продавчині магазину.

May be an image of одна або кілька осіб, military uniform та у приміщенні

На виклик одразу ж виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом підрозділу. На місці події правоохоронці швидко зорієнтувалися та організували першочергові слідчо-оперативні заходи, спрямовані на розкриття даного злочину.

Читати також: Сумські поліцейські розшукали безвісти зниклу Олександру Бровко

Діючи чітко та професійно, оперативники, дільничні офіцери поліції, кінолог зі службовою собакою  відпрацювали територію неподалік місця скоєння злочину, вивчили відео з камер відеоспостереження, встановили та опитали свідків та очевидців події. І такі злагоджені дії дали свій результат – зловмисника було вирахувано та затримано. Ним виявився 27-річний житель Конотопу. «Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчими вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 12 років», – коментує ситуацію Сергій Забозлаєв, начальник конотопської поліції. Зловмисника перевіряють на причетність до скоєння інших правопорушень. Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *