У Нижній Сироватці на ворожій міні підірвався 29-річний працівник залізниці

У суботу вранці до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Нижня Сироватка по вулиці Станційній – поблизу залізничної станції – під час руху на мотоблоці з причепом на протипіхотній міні ПМН-4 підірвався 29-річний працівник залізниці. Про таке повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області. Внаслідок вибуху чоловік отримав важку контузію та травми очей. Постраждалого госпіталізовано до медичного закладу.

Того ж дня на узбіччі дороги біля с. Великий Вистороп було виявлено дві протипіхотні міни направленої дії МОН-50 з підривачем, які на місці були знешкоджені працівниками вибухотехнічної служби ГУ Нацполіції.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

Правоохоронці радять всім громадянам утриматися від відвідувань лісів, парків, лісосмуг, полів та лук, які розташовані навколо населених пунктів, де перебували війська рф, аж до повного їх розмінування. Надзвичайну небезпеку для життя і здоров’я громадян несуть протипіхотні та протитанкові міни, якими росіяни «щедоро» замінували українську землю.

Нагадуємо, що у випадку виявлення боєприпасів, що не розірвалися, протипіхотних чи протитанкових мін, інших підозрілих предметів, не можна їх чіпати та намагатися знешкоджувати їх самостійно. Залиште цю справу саперам. Про всі небезпечні знахідки прохання повідомляти поліцію за телефоном 102 та ДСНС за телефоном 101.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *