У поліції заявили, що не вони мають відношення до акції протесту 5 січня у Сумах

Вчора в соціальних мережах з’явилася фейкова інформація про те, що в Сумах поліцейські нібито збиралися на мітинг на площі Незалежності.

Варто зазначити, що вчора на площі Незалежності, біля приміщення Сумської міської ради відбувалося зібрання учасників АТО та ООС, ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) захисників України та патріотичних громадських організацій перед засіданням Консультативної ради. Загалом в заході прийняли участь понад 150 громадян.

Охорону публічної безпеки та порядку на заході здійснювали працівники поліції. Вказаний захід пройшов мирно, без порушень громадського порядку.

Нагадуємо громадянам, що поліція постійно присутня під час проведення будь-яких масових заходів. Правоохоронці зобов’язані забезпечити громадський порядок та безпеку громадян на будь-яких масових заходах, чи то концертах, святкуваннях знаменних подій, чи будь-яких політичних акціях незалежно від політичних чи релігійних уподобань учасників цих зібрань.

Сьогодні правоохоронці Сумщини працюють і виконують свої службові обов’язки у звичному режимі і здатні забезпечити безпеку та спокій жителів області.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *