У померлої конотопчанки був коронавірус: тест показав, що у її доньки, сина і онука теж

Сьогодні, 27 березня, о 8.40 ранку меру Конотопа лікар Конотопської ЦРЛ повідомив, що, за даними Сумського обласного лабораторного центру, який вже має результати дослідження біоматеріалів конотопчанки 1941 року народження, що померла у реанімації Конотопської ЦРЛ 25 березня, у неї підветрджено коронавірус. Про це  повідомив сам мер Конотопа Артем Семеніхін.

Щоб провести дезінфекцію доріг у Сумах потрібно 10 млн грн

Нагадаємо: швидкі тести двічі показали, що у жінки коронавірус. Але їхні результати не завжди вірні. Тому  було прийняте рішення зробити ПЛР-дослідження (ПЛР – полімеразна ланцюгова реакція). В.о. директора Сумської обласного лабораторного центру Володимир Збаражський, який обіцяв повідомити результати ПЛР-дослідження учора після 22.00, поки на наші дзвінки не відповідає.

Також конотопський міський голова Артем Семеніхін повідомив, що швидки тести виявили коронавірус у онука, доньки і сина пенсіонерки, що померла в реанімації Конотопської ЦРЛ 25 березня.

Через коронавірус у місті зараз встановлюють блокпости. За словами Артема Семеніхіна перші три мають бути облаштовані вже сьогодні, усього їх заплановано вісім.

sumy.today

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *