У Сумах 67% педпрацівників вакциновано від COVID-19

На сьогодні у Сумах вакциновано від коронавірусу 3922 педпрацівника, що складає 67,3%. Про це повідомила сьогодні, 6 вересня, начальниця міського управління освіти Антоніна Данильченко під час апаратної наради в мерії.

За словами чиновниці, цього поки що недостатньо для того, щоб не переходити на дистанційне навчання в разі введення «локдауну». Нагадаємо: для того, щоб діти могли відвідувати школу під час локдауну, потрібно, щоб в навчальному закладі було вакціновано більше 80% педпрацівників. 

 Читати також: У Сумах під час пожежі загинув чоловік

Загалом у Сумах на сьогодні вакцінувалися від коронавірусу 34% містян. Як доповіла на апаратній нараді начальниця управління охорони здоров’я Олена Чумаченко, на вихідних продовжували працювати центри масової вакцинації в ТЦ «Епіцентр» і ТРЦ «Київ».

Також працювали центри вакцинації в амбулаторіях центрів первинної медико-санітарної допомоги. Вже вакциновано двома дозами 56,2% персоналу міських закладів охорони здоров’я.

У Сумській області проведено 281 012 щеплень, першу дозу отримали 161 015 осіб, дві – 119 997 осіб. У Сумах проведено 123 569 щеплень. На сьогодні двома дозами вакциновано 34,2% всього дорослого населення.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *