У Сумах “Барса” отримала нового директора

Сьогодні, 6 серпня, на пленарному засіданні 35-ї сесії Сумської обласної ради сьомого скликання депутати розглянули низку кадрових рішень, зокрема, про переведення Стрельченка О.Ю. 

Так, Олександра Юрійовича звільнено з посади директора Обласного комунального навчально-тренувального закладу «Сумська кінна дитячо-юнацька спортивна школа» 29 червня 2020 року, у зв’язку з переведенням, згідно з пунктом 5 статті 36 Кодексу законів про працю України, а призначено його на посаду директора Комунального закладу Сумської обласної ради «Обласний ліцей-інтернат спортивного профілю «Барса».

Відтепер, Стрельченко О. Ю. обійматиме посаду директора Комунального закладу Сумської обласної ради «Обласний ліцей-інтернат спортивного профілю «Барса» з 4 серпня 2020 року з укладенням контракту терміном на два роки: з 04 серпня 2020 року до 04 серпня 2022 року включно.

Сумська облрада з другого разу продовжила контракт із директором СОДКЛ

Зазначимо,Стрельченко Олександр Юрійович обраний від політичної партії «Опозиційний блок» 25 жовтня 2015 року. Є членом політичної партії «Опозиційний блок». Закріплений за містами Суми, Охтирка, Білопільським, Великописарівським, Охтирським та Тростянецьким районами.

sumypost

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *