У Сумах демонтували ще два мафи

Комісія з питань демонтажу незаконно встановлених/розміщених елементів благоустрою, тимчасових (металевих) гаражів, тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення прибрала ще два такі об’єкти.

Йдеться про тимчасові споруди на вул. Білопільський шлях (тимчасова споруда на зупинці громадського транспорту «Міськводоканал») та на вул. Заливна (тимчасова споруда сірого кольору біля пішохідного мосту).

НА ЦЬОМУ ТИЖНІ В ЗАРІЧНОМУ РАЙОННОМУ СУДІ МІСТА СУМИ ВІДБУДУТЬСЯ СЛУХАННЯ ПО РЕЗОНАНСНИМ ПОДІЯМ, ЯКІ СТАЛИСЯ В ОБЛАСНОМУ ЦЕНТРІ

КП «Міськсвітло» провело відключення тимчасових споруд від електромереж. Управління патрульної поліції у м. Суми забезпечило громадський порядок при виконанні робіт, ТОВ «СНД-АВТОТРАНС» провело демонтаж тимчасових споруд та їх вивезення на територію КП «Центр догляду за тваринами» (вул. Римського-Корсакова,

Власників обох тимчасових споруд встановити не вдалось.

З приводу повернення демонтованих об’єктів необхідно звертатись до управління архітектури та містобудування (вул. Воскресенська, 8А, тел. 70-01-05, 70-01-04).

smr.gov.ua