У Сумах ДТП стало причиною величезного транспортного затору

У Сумах ДТП стало причиною величезного транспортного затору

Вранці,10 грудня, на Проспекті ім.Лушпи в Сумах сталася ДТП. На переході, перед поворотом на вул.Харківська, в бік центру, зіткнулись три легкових автомобіля.

Поки патрульна поліція виконувала свої функції з оформлення ДТП, на проспекті утворилася величезна «пробка». Для подолання відстані від ТРЦ «Лавина» до найближчої зупинки «Пр.Лушпи» знадобилося 15 хвилин.

У Сумах комунальне підприємство міськради працює на «мінному полі» (відео, фото) [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/u-sumah-komunalne-pidpriiemstvo-miskradi-pracjuie-na-minnomu-poli/” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Слід зазначити, що деякі водії легкових авто, явно поспішаючи у своїх справах, намагались якомога швидше вирватися з «пробки» та підрізали своїх колег.  Ми були свідками того, як неодноразово там могло статися ще одне ДТП.

Ми  звернулись до прес-служби патрульної поліції за інформацією щодо обставин аварії, внаслідок якої утворився транспортний затор.

[su_quote]10 грудня, близько 8:30 ранку, патрульні отримали повідомлення про ДТП за участі трьох автомобілів на перехресті проспекту Михайла Лушпи та вулиці Харківської. З’ясувалося, що 36-річний водій, керуючи автомобілем Lexus, не дотримався безпечної дистанції та швидкості руху, після чого допустив наїзд на автомобіль Daewoo Matiz, який стояв попереду на заборонний сигнал (червоний) світлофора. Daewoo Matiz, за інерцією, наїхав на ВАЗ-211540, який стояв попереду нього. Внаслідок ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження. Патрульні оформили матеріали автопригоди та склали на керманича Lexus адміністративний протокол за ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП, а також винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (керування без водійського посвідчення) КУпАП на водія Daewoo Matiz.[/su_quote] – повідомили в патрульній поліції

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *