У Сумах фотограф-педофіл розраховував вийти під заставу

З 15 години 2 листопада до 7 години ранку 3 листопада в Ковпаківському районному суді м. Суми тривало судове засідання, на якому розглядалось клопотання прокуратури про продовження тримання під вартою відомого фотографа, який підозрюється у низці злочинів проти статевої свободи та недоторканості малолітніх.

Про це повідомила прес-секретар прокурора Сумської області Наталя Науменко.

“Підозрюваний заявляв відводи прокурору, судді, змінив трьох адвокатів, скаржився на стан здоров’я і т. д. До нього приїжджала швидка медична допомога, йому викликали адвокатів з Полтави, для нього залучали захисників на безоплатній основі, але все ж на ранок обвинуваченому обрали запобіжний захід – тримання під вартою без права на заставу. Тож, попри спроби підозрюваного у будь-який спосіб опинитись на свободі, за принципової позиції прокуратури та суду новий 2021 рік він зустріне за гратами”, – написала Наталя Науменко.

На Сумщині припинено діяльність нелегальної автозаправної станції

Нагадаємо, 31-річного чоловіка правоохоронці затримали 2 серпня 2020 року після того, як він приїхав на Сумщину до 9-річної дівчинки, з якою познайомився в інтернеті. Чоловік пообіцяв звозити дитину в Макдональдс, однак відвіз її на орендовану квартиру, де її згвалтував.

sumypost

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *