У Сумах горіли дві багатоповерхівки

2 серпня о 12:12 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку на вул. Металургів обласного центру. На гасіння направили відділення чергових караулів 3-ї, 1-ї державних пожежно-рятувальних частин та автодрабину групи спеціальної пожежної техніки.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що загорілися дерев’яні конструкції покрівлі балкону квартири на першому поверсі. Через сильне задимлення в осередку горіння працювати довелося у захисних апаратах.

О 12:24 вогнеборці локалізували загоряння, запобігши перекиданню полум’я безпосередньо на квартиру. І вже о 12:41 пожежу ліквідували.

 Читати також: Мешканця Сумщини, який убив рідну сестру і спалив її тіло, засудили до 10 років позбавлення волі

Вже о 15:47 сумські рятувальники отримали інформацію про загоряння в дев’ятиповерховому житловому будинку на площі. Горького. Пожежа виникла на балконі на третьому поверсі. Горіли холодильник та віконний блок.

Існувала загроза перекидання полум’я не лише на дане помешкання, а й на сусідські 2 квартири. О 16:01 загоряння локалізували, а о 16:09 пожежу ліквідували, відвернувши небезпеку знищення вогнем від квартир. 

Всього на гасіння цих 2-х пожеж залучалося 22 чоловіки особового складу та 8 одиниць техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.  

Головне управління ДСНС України у Сумській області

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *