У Сумах КП СМР “Електроавтотранс” залишилося без директора

Як сьогодні, 20 травня, повідомила речниця КП «Електроавтотранс» Сумської міськради, Віталій Однорог не працює директором підприємства з цього тижня.

Причиною звільнення Віталія Однорога нібито стало те, що міський голова Олександр Лисенко не подовжив йому контракт. У пресслужбі мерії обіцяли надати коментар з цього приводу пізніше.

Відповідно до даних декларації Віталія Однорога за минулий рік ,у КП «Електроавтотранс» він минулоріч заробив 466 тисяч гривень.

Фільм 13-річного сумчанина потрапив у фінал Чілдрен Кінофест (фільм)

Його дружина Наталья Однорог в минулому році отримала 986 тисяч гривень доходу від підприємницької діяльності. За даними реєстру Мін’юсту, Наталья Однорог займається усього двома видами діяльності: роздрібною торгівлею переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами (основний) і наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

За словами Олександра Лисенка його не влаштовувала робота підприємства.
-Це моє право і я прийняв таке рішення…

Відповідно до розпорядження міського голови м. Суми, у зв’язку із виробничою необхідністю виконання обов’язків директора КП СМР «Електроавтотранс» покладено на Корчаку Андрія Вікторовича, який протягом останніх двох років, до 18 числа поточного місяця обіймав посаду заступника директора.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *