У Сумах мобільні групи продовжують контролюювати дотримання карантинних вимог

Заступник міського голови Максим ГАЛИЦЬКИЙ під час щопонеділкової апаратної наради доповів про роботу мобільних груп з контролю за дотриманням вимог чинного законодавства України щодо запровадження карантинних заходів на працюючих об’єктах, розташованих на території населених пунктів Сумської міської ОТГ, пише сайт СМР.

Відповідні групи з числа представників органів поліції, Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області та виконавчих органів міської ради створені на виконання рішень виконавчого комітету щодо проведення карантинних заходів, які запроваджені у зв’язку з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і розпоряджень міського голови Олександрап ЛИСЕНКА.

Наразі працюють три мобільні групи, з яких перша вдень, друга – ввечері, третя перевіряє громадський транспорт.

Керівники мобільних груп щодня надають відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи звіти про виконану роботу.

Щонеділі керівник робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної ситуації природного характеру затверджує План роботи мобільних груп на наступний тиждень з визначенням об’єктів перевірки.

Перша мобільна група в складі працівників управління «Інспекція з благоустрою міста Суми», Сумського відділу поліції та представників Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області виявляє під час рейдів порушників карантинних заходів (складено за ст. 42 – 31 адміністративний протокол, за ст. 152 – 12 адмінпротоколів).

На Сумщині продовжує зростати кількість суїцидів

Друга мобільна група, що складається з представників Управління патрульної поліції та представників відділу транспорту, зв’язку та телекомунікацій щочетверга перевіряє громадський транспорт (перевірено 31 транспортний засобів, складено 13 адміністративних протоколів за порушення карантинного режиму).

Третя мобільна група, до складу якої ввійшли представники відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів, Сумського відділу поліції здійснює обстеження об’єктів торгівлі та громадського харчування, розташованих на території міста після 23:00 (з 10 липня по 12 серпня проведено 114 перевірок 37 об’єктів).

З початку запровадження карантину (станом на 7 серпня) Сумським відділом поліції за ст. 44-3 КУпАП складено 120 адміністративних протоколи (розглянуто судом 82, сума штрафу 18,7 тис. грн.), Управлінням патрульної поліції – 96 адміністративних протоколів.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *