У Сумах на Басах потонув пенсіонер

Незважаючи на неодноразові попередження щодо дотримання правил безпечної поведінки на водних об’єктах, не всі мешканціСумської області усвідомили, що такий відпочинок вимагає крайньої обережності.
Як наслідок, лише протягом останньої доби на водоймах загинуло двоє людей.

Трагічний випадок стався 4 серпня в Сумах, в районі Басов, де з р. Псел рятувальники підняли на поверхню тіло чоловіка 1952 р.н. А з р. Десна в с. Пирогівка Шосткинського району співробітниками «Шосткинської міської рятувально-водолазної служби» було підняте тіло чоловіка 1989 р.н. Причини і обставини подій поки з’ясовують правоохоронці.

У Сумах для чоловіка, у якого викрали інвалідний візок, за добу зібрали 130 000 грн

Всього з початку року на водних об’єктах області загинуло 47 осіб. Найчастіше причиною смертей стає купання в непризначених для цього місцях, необережність громадян, а також купання в нетверезому стані.

Рятувальники закликають кожного відповідально ставитися до власного життя і здоров’я, дбати про безпеку дітей, проводити з ними профілактичні бесіди про правила поведінки на воді, -повідомляє Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Сумській області.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *