У Сумах на карантин закривають все, крім магазинів, аптек і АЗС

У Сумах заборонили роботу всіх торгівельних та розважальних закладів, закладів громадського харчування, ринків, дитячих приватних студій та гуртків,  окрім аптек, АЗС та продовольчих магазинів.

Заклади не працюватимуть відзавтра з 8 години ранку до 3 квітня.

Мер Сум запропонував перепрофілювати дві сумські лікарні під інфекційні [su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/misto/mer-sum-zaproponuvav-pereprofiljuvati-dvi-sumski-likarni-pid-infekcijni/” target=”blank” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Таке рішення прийняли під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо заходів по недопущенню занесення та поширення на території міста Суми коронавірусної інфекції.

“До кінця дня відділ охорони здоров‘я готує пропозиції щодо виділення коштів за для негайної закупівлі препаратів та облдання для протидії розповсюдження вірусу. Виділення коштів розгляне завтра виконавчий комітет СМР.” – написав у фейсбуці депутат Сумської міськради Дмитро Лантушенко.

Помогут ли депутаты сумчанам противостоять вирусу?[su_button url=”https://www.odindoma.sumy.ua/publikacii/pomogut-li-deputaty-sumchanam-protivostojat-virusu/” target=”blank” size=”4″]ЧИТАТИ[/su_button]

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *