У Сумах на площі Незалежності мітингують підприємці

У Сумах підприємці вийшли на акцію протесту на площу Незалежності

У Сумах підприємці взяли участь у всеукраїнській акції протесту за збереження спрощеної системи оподаткування, проти фіскалізації та за зниження тарифів на енергоносії для бізнесу. Близько 50 людей зібралося 7 лютого в обід на головній площі міста.

 

Світлана Іченська, керівник Спілки підприємців Сумської області, закликала людей їхати на акцію протесту до Києва.

У Сумах підприємці вийшли на акцію протесту на площу Незалежності

Расул Галаєв – директор ТОВ “Центральний ринок м. Суми” виступив на підтримку підприємців. Зазначив, що з новими вимогами бізнесу працюватиметься важко.

Ірина – підприємиця з Бурині говорить: “Іде знищення малого бізнесу”.

 Читати також: Службова недбалість зі збитками в 1,8 млн. грн. – на Сумщині судитимуть головного державного інспектора митного поста

Одна з учасниць – підприємиця із Сум Світлана каже: “Ринок – мій другий будинок. Не вірте, що з касовим апаратом у нас буде більше грошей. Давайте боротися!”.

У Сумах підприємці вийшли на акцію протесту на площу Незалежності. Відео

Ольга – працює у Сумах, зазначає: “Ми чесно працюємо, платимо податки. А те що хочуть зробити – це знищення свого власного народу. Ні в одній країні малий бізнес не фіскалізований”.

Організувала акцію “Всеукраїнська коаліція об‘єднаних підприємців”. Учасники підготували резолюцію зі своїми вимогами, яку передадуть представникам влади.

СуспільнеСуми

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *