У Сумах неповнолітній хлопець без права керування та в стані сп’яніння потрапив у ДТП

Вночі патрульні отримали повідомлення про автопригоду на вулиці Праці. На місці автопригоди інспектори виявили дві пошкоджені автівки, ВАЗ-21011 та Volkswagen Passat. Патрульні поліцейські встановили, що за кермом транспортного засобу ВАЗ перебував 16-річний хлопець.

Попередньо, він не дотримався безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та допустив наїзд на припаркований автомобіль Volkswagen. Про автопригоду патрульні одразу ж повідомили матір хлопця, яка прибула на місце події. Бригада лікарів доправила хлопця до лікарні, де йому надали необхідну допомогу.

У нього також були явні ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності матері він пройшов огляд на стан сп’яніння в закладі охорони здоров’я. Висновок лікарів підтвердив, що хлопець перебував у стані сп’яніння.

Читати також: Капітальний ремонт доріг в Сумах і відповідальність за їх стан

На нього патрульні склали протоколи за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Усі обставини ДТП надалі з’ясовувала слідчо-оперативна група Сумського районного управління поліції, яку на місце автопригоди викликали охоронці порядку.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *