У Сумах опалення увімкнули у 500 будинках – це половина житлового фонду

На 20 жовтня у Сумах опалення увімкнули у 500 будинках - це половина житлового фонду

Половина житлових будинків сумчан на ранок 20 жовтня з теплом. Вмикати опалення розпочали у п’ятницю, 16 жовтня. Завершити роботи мають за два дні.

За чотири дні з початку пуску тепла, підключили понад 500 будинків. Про це розповів директор департаменту інфраструктури міста Олександр Журба. До кінця дня 20 жовтня мають увімкнути ще понад 300.

“З урахуванням сьогоднішнього дня, повинно бути 900 будинків. Всього в нас будинків 1185. Пориви завжди виникають в квартирах. Проблема – це останні поверхи, де потрібно стравлювати воздух, коли у обслуговуючих організацій не завжди є доступ до цих квартир. Також – нехватка рук в управляючих організацій. Це пов’язане із захворюваністю на коронавірус”, – розповів Журба.

Три чверті житлового фонду міста обслуговує “Сумитеплоенерго” – 958 будинків.
У Сумах половина житлових будинків вже з опаленням
“Опалення включено у 393-ох житлових будинках. Наразі опалення подано до всіх 27-ми дитячих садків. Зі зверненням про підключення опалення звернулися 17 лікарняних закладів та 8 шкіл”, – розповіла речниця ТОВ “Сумитеплоенерго” Вікторія Харченко.
У Сумах половина житлових будинків вже з опаленням
На території обслуговування Котельні північного промвузла 251 будинок. Без тепла на ранок 20 жовтня залишався 81 з них. Скільки увімкнули впродовж дня, як сказав директор котельні Микола Жовтобрюх, знатимуть вранці 21 жовтня. Останній термін подачі опалення у будинки сумчан – 22 жовтня.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *