У Сумах оперативники поліції затримали злочинну групу розбійників

Менше доби знадобилося працівникам управління карного розшуку, відділу кримінального аналізу, інших оперативних підрозділів Головного управління Національної поліції в Сумській області та співробітникам Сумського районного управління поліції аби встановити та затримати злочинну групу з ознаками організованої, яка скоїла розбійний напад на 26-річну жінку.

Із повідомленням про злочин до поліції звернулась 26-річна сумчанка. Вона повідомила, що, виходячи з квартири, до неї підбігли невідомі чоловіки, заштовхали назад до помешкання та, погрожуючи пістолетом, заволоділи 70 тисячами гривень та трьома мобільними телефонами.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів, менше ніж за добу, оперативники встановили осіб причетних до скоєння злочину. Та вже за кілька годин затримали їх, – коментує заступник начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області Валерій Строкач. – Ними виявились 33-ти, 34-ри та 38-ми річні жителі міста Ворожба Сумського району.

 Читати також: У Сум забрали 50 млн. грн., які були виділені на ремонт проспекту М.Лушпи (відео)

У ході проведення санкціонованих обшуків у них вилучено речові докази, серед яких: гроші, зброя, пакети з наркотичною речовиною, зовні схожою на «Амфетамін» та марихуана. Все вилучене направлено на експертизу».

Наразі зловмисників затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про повідомлення їм про підозри.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Поліція перевіряє зловмисників на причетність до скоєння подібних злочинів на території м. Суми та області. Слідчі дії тривають. 

Відділ комунікації поліції Сумської

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *