У Сумах патрульні врятували чоловіку життя(відео)

“Такого ніколи не було. Я хвилююся, щоби чого поганого не сталося”, — жінка викликала патрульних, бо не могла потрапити до помешкання брата.

Екіпаж патрульних у складі Юрія Васильчука та Олексія Сєтала отримав повідомлення на вулицю Героїв Крут. Біля однієї з багатоповерхівок їх зустріла заявниця та розповіла, що не може потрапити до помешкання свого брата, якого вона опікує. Чоловік, ймовірно, зачинився зсередини. Скільки жінка не намагалася стукати у двері та вікна — марно.

Патрульним часто доводиться приїжджати на виклики, де людям необхідна термінова допомога лікарів. Розуміючи, що чоловікові може бути зле, інспектори негайно викликали на місце події фахівця, який відчинив двері до квартири.

Зайшовши до помешкання, вартові порядку виявили чоловіка на підлозі в туалетній кімнаті. “Живий”, — перше, що зірвалося з вуст патрульних. Вони відразу ж заспокоїли заявницю. Заздалегідь викликавши лікарів, інспектори перенесли 56-річного чоловіка в кімнату, де перевели його в стабільне бокове положення.

Читати також: У Сумах мешканці 9-поверхівки 16 років прикрашають свій під’їзд до Нового року

До прибуття медиків патрульні контролювали стан громадянина, а потім допомогли в його транспортуванні до карети швидкої.

Чоловіка з ознаками інсульту доправили до медичного закладу.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *