У Сумах перекрили вулицю Харківську (фото)

Рух вулицею Харківською в Сумах перекрили з початку доби 4 серпня: на ділянці від проспекту М.Лушпи до перехрестя з вулицею Героїв Сумщини. Центральну проїзну частину дороги почали ремонтувати від вулиці Героїв Сумщини.

О 7.30 ранку рух вулицею повністю перекритий – і для громадського транспорту, і для приватного. На в’їздах і виїздах стоять бетонні блоки.

На пр. Лушпи повісили тимчасовий знак, який дозволяє з крайнього правого ряду рухатися прямо у бік вул. Прокоф’єва, або повертати ліворуч.

Автомобілі, які виїжджають з дворів та стоянок по непарній сторні Харківської, за звичкою їдуть у бік Харківського мосту. Але там виїзду нині немає. Тож, автомобілі розвертаються у бік виїзду до пр. Лушпи, де раніше виїжджати було заборонено.

На зупинці СКД в бік центру люди чекають на громадський транспорт. П’ятеро людей, яких спитав журналіст Суспільного про те, чи знали вони про перекриття, відпочвіли, що не знали.

Об’їхати перекриту ділянку дороги на приватному транспорті можна через проспект Лушпи, вул. Троїцьку та центральний ринок (або вул. Привокзальну, пр. Шевченка), а також через вулиці Петропавлівську та Прокоф’єва.

За результатом спецоперації на Сумщині затримано чоловіка за підозрою в зґвалтуванні та розбещенні малолітньої

Також відкритими в обидва напрямки залишаються кармани по обидва боки вздовж вулиці Харківської. Через них є заїзди у двори та на стоянку ТРЦ “Мануфактура”.

Громадський транспорт змінив маршрути. Схеми руху транспорту Сумська міська рада оприлюднила за день до перекриття. Про те, що рух центральною дорогою буде перекритий, у мерії повідомили у неділю, 2 серпня.

Ремонт дороги від вулиці Героїв Сумщини до Мануфактури обіцяють закінчити протягом двох днів. Усю ділянку ремонтуватимуть протягом тижня, йдеться в повідомленні міської ради.

Ігор Стрельцов, Анна Скрипняк suspilne

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *